ZAMENA I POPRAVKA SVIH VRSTA SLAVINA I CEVI

ZAMENA SLAVINA CEVI

Zamena slavina cevi.Slavine imaju funkcionalnu ulogu u domacinstvu i drugim objektima ali i znacajnu dekorativnu ulogu u prostoru. U novijem periodu najcesce su zastupljene jednorucne slavine,kako zbog prakticnosti upotrebe tako i zbog dugotrajnosti. Bez obzira na dugotrajnost i jednorucne slavine se habaju i trose sto zahteva njihovo povremeno servisiranje odnosno popravku. Jedan od glavnih elemenata jednorucne slavine je mesac vode ,koji je ustvari ulozak slavine koji obezbeđuje njeno funkcionisanje shodno potrebama korisnika(topla-hladna voda). U slucaju klasicnih slavina to su virble slavina cijim odvojenim korišćenjem se obezbeđuje korišćenje vode(toplo-hladno) shodno potrbama. Takođe i sicevi slavina su podlozni habanju ,pa je potrebno i njihovo servisiranje kako bi se obezbedilo ispravno funkcionisanje slavine.

Servisiranje jednorucnih i klasicnih slavina moguce je obavljti na licu mesta zamenom mesaca vode ili virbli slavine.
Pored servisa-popravke slavina obavljmo i zamenu tj. demontazu stare i montažu nove slavine. To rade veoma iskusni majstori iz naseg tima. Pravilna ugradnja slavine je veoma vazna jer svaka improvizacija prouzrokuje ogromne štete na objektima.
Prilikom izbora nove slavine treba voditi racuna o kvalitetu proizvoda ,jer lose slavine mogu biti uzrok velike stete na vasem objektu. Mala usteda prilikom kupovine slavina i cevi moze biti uzrok ogromne stete.

Zamena slavina cevi profesionalno, brzo i jeftino. Profesionalni timovi otklanjaju kvarove na slavinama i cevima u kratkom roku, Beograd

CENOVNIK POPRAVKE SLAVINA DOLAZAK POPRAVKA
ZAMENA MESAČA  800 din. 800 + mesač(450-650)
ZAMENA VIRBLI  800 din. 400-po virbli +virbla
ZAMENA SLAVINE800 +creva  800 din. 1000
ZAMENA CREVA  800 din. 800 +creva
ZAMENA ČESME  800 din. 800 din.
ZAMENA ULOŠKA ČESME. ILI GUMICE  800 din. 700+ uložak