TEHNIČKO ODRŽAVANJE OBJEKATA

Tehničko osiguranje objekata (stambenih zgrada)

Na osnovu dugoročnog ugovora o tehničkom osiguranju – održavanju stambenih zgrada, između HAUS PLUS d.o.o. i skupštine stanara tj.uprave stambene zgrade (po zakonu o stanovanju), Vršimo tehnički nadzor i popravke zajedničkih elektro i vodovodnih instalacija,bilo na osnovu zapažanja naših službi prilikom redovnog obilaska ili po pozivu. Pre potpisivanja ugovora,potrebno je dovesti sve elektro i vodovodne instalacije u ispravno stanje, što se definiše predugovorom o tehničkom osiguranju.

Prosečan iznos koji se uplaćuje mesečno za tehničko osiguranje iznosi 200,00dinara po stambenoj jedinici, što uključuje redovan obilazak objekta od strane stručne ekipe HAUS PLUS d.o.o. dva puta mesečno i prilikom obilaska vrši se sanacija eventualnih kvarova I zamena elektro elemenata,  (sijalice,tasteri,osigurači,elektro brave na ulaznim vratima) o trosku HAUS PLUS-a.U pomenuti iznos nije uključeno održavanje liftova,interfona i video nadzora,i on se odnosi isključivo na standardno opremljene zajednicke prostorije i hodnike.Hodnici i zajedničke prostorije opremljene sa halogenim,led ili nekim drugim tipom osvetljenje,tastera,senzora i video nadzora regulišu se posebnim cenovnikom,što je predmet dogovora u odnosu na specifičnu situaciju.

Vlasnici stanova zgrade koja je potpisala ugovor o tehničkom održavanju,stiču pravo da u svom stanu ostvare popust od 10% za usluge,rezervne delove i repromaterijal koji su u domenu rada našeg servisa.

Svi elementi koje ugradjuje naš servis su brendirani zastitnim znakom HAUS PLUS.

HAUS PLUS d.o.o. ne snosi odgovornost – trosak zamene razbijenih taster,pokradenih sijalica ili

drugih elemenata u zajedničkim prostorijama a koji su fizički oštećeni ili otudjeni.

Sa našim servisom mozete sklopiti dugoročni ugovor o tehničkom osiguranju – održavanju i svih drugih objekata,kao što su: restorani,bolnice,škole,obdaništa,ambasade,starački domovi i ostale institucije i ustanove.

Ovlašćeno lice:

Director

Veselin Todorović